Agentura Conference Partners s.r.o. je tradičním profesionálním partnerem při organizaci mezinárodních i tuzemských kongresů, konferencí, sympozií, kurzů, společenských akcí a firemních prezentací. Své služby poskytujeme převážně jako tzv. PCO (Professional Congress Organizer), po dohodě se zadavateli i jako tzv. DMC (Destination Management Company). V prvním případě zajišťujeme celou akci komplexně, ve druhém pak pouze její jednotlivé aktivity dle dohody s kleintem.

Společnost Conference byla založena v roce 2000, vedení společnosti se pohybuje v oblasti kongresové činnosti již od roku 1991. Nabízíme tak dlouholetou zkušenost jak s organizací akcí menšího či středního rozsahu, tak i kongresů o několika tisících účastníků. Provádíme rovněž komplexní zajištění ubytovacích a turistických služeb pro účastníky a vedení agendy sekretariátům odborných společností.

Pořádání kongresů a dalších vzdělávacích akcí vnímáme jako jedinečnou příležitost představit účastníkům konference významné lokality České republiky a Českou republiku jako stát s významnou historií i zajímavou kulturní a společenskou přítomností. 

Categories: Main